КЗДО КТ № 151 КМР для дітей з порушенням опорно-рухового апарату м. Кривий Ріг Саксаганський район

 





Новости

Новости: 77
15.11.2019

Міський благодійний аукціон «Звичайне диво»

Міський благодійний аукціон «Звичайне диво», який відбудеться в ПК «Мистецький» 29.11.2019 р. в 17.00, запрошує до участі родини вихованців закладу.
08.11.2019

Тиждень психології «Виховуємо добротою»

З 04.11.2019 по 08.11.2019 – в КСДНЗ №151 КМР пройшов Тиждень психології «Виховуємо добротою», метою якого було сприяти створенню позитивної психологічної атмосфери в закладі, збагатити індивідуальний досвід дошкільників позитивними враженнями від спільної з іншими діяльності, розвивати соціальні потреби, формувати соціальні навички, збагатити знання батьків з питань морального виховання дошкільнят. Для цього були здійснені такі заходи:  Батьківський форум «Поговоримо про моральність»;  Психологічна акція «Дружній сувенір»;  Бесіда «Емоції та соціальний розвиток дитини»;  Колективна робота «Країна доброти»;  Психологічні ігри та вправи соціального спрямування
01.11.2019

Осінні свята

Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках. З 18.10.2019 по 01.11.2019 у закладі пройшли Осінні свята. Діти розповідали вірші, співали пісні про осінь та танцювали. В гості до них приходили казкові герої, які грали з дітьми. Вихованці отримали багато позитивних емоцій.
11.10.2019

«Козацькі розваги»

Напередодні святкування Покрови, Дня козацтва і захисника України стало традиційним проведення у закладі «Козацьких розваг». Діти мали можливість випробувати себе у веселих рухливих іграх, змаганнях та естафетах, показавши свою спритність, відвагу, сміливість, витриманість та кмітливість. Фінальним завершенням свята стала печена картопля та інші ласощі.
02.09.2019

День Знань

Тільки-но барвистий вересень ступив на поріг, для засмаглих, активних та сповнених енергією дошкільників розпочався новий навчальний рік. Другого вересня в нашому дошкільному закладі пройшло свято - День Знань. Цікава зустріч із казковими героями, разом з якими малюки вирушають до дивовижної країни Знать, викликала радісні емоції. Діти з задоволенням співали, танцювали, декламували вірші, приймали участь в рухливих іграх-естафетах, тобто проявляли свою творчість. День знань залишив приємні спогади у серцях маленьких дошкільнят.
23.08.2019

Моя квітуча Україна!

До дня народження України, її Незалежності для дітей у дошкільному закладі пройшло свято, на якому вони декламували вірші про рідний край, співали пісні, танцювали запальні українські таночки. Був час також і для козацьких розваг та ігор з Козаком та Козачкою, які завітали на свято до малят. Свято закінчилося малюнком на асфальті.
14.06.2019

Зелені свята

Напередодні свята Святої Трійці у закладі №151 було проведено музичну розвагу «Зелені свята». Веселі літні хороводи, таночки, народні та рухливі ігри, вірші, зустріч з Літом принесли всім теплий, веселий настрій.
31.05.2019

Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.

31.05.2019р. у закладі відбулося святкування Міжнародного дня захисту дітей. На святково прибраному майданчику зібралися дошкільнята КСДНЗ №151. Линула дзвінкоголоса музика, спів улюблених пісень про родину, про садок, про Україну. Діти грались, танцювали, декламували вірші, виконували різні завдання. Особливо радісно малята зустрічали казкових героїв, які завітали на свято – Панду, Мавпочку та Тигра. Фінальним акордом свята стала колективна організація малюнку на асфальті. Ось так весело, змістовно і відпочили, і позмагалися, і погралися наші малюки! Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій!
24.05.2019

Випускний бал.

23.05.2019 та 24.05.2019 відбулися випускні свята у КСДНЗ №151КМР. Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого! Випускники читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували пісні, танцювали таночки. Вихователі, затамувавши подих, дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Теплими словами привітала своїх вихованців завідувач КСДНЗ№151КМР Оксана Михайлівна Пиріг, яка щиро побажала дітям знайти своє місце в житті, добра, успіху та нагородила випускників дипломами про закінчення дитячого закладу. Отож, бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом.
26.04.2019

Великдень

26.04.2019 Напередодні світлого християнського свята в дошкільному закладі пройшли тематичні заняття, присвячені Великодню. Діти співали пісні, водили хороводи, грали в ігри з писанками.